fbpx
Let op geld lenen kost geld

Bereken hier hoeveel je kan financieren voor je tweede huis!

€ {{ value | convertNumber }}

Vul onderstaand formulier in om een gratis leningsofferte te ontvangen

Hoeveel geld kan je lenen om een tweede huis te financieren? Wat is de meest verstandige en voordeligste keuze voor een tweede huis financiering? Oversluiten.nl zoekt het voor je uit. Let op: je kan een lening afsluiten van minimaal €10.000,-.

Tweede huis financieren, wat is de goedkoopste manier?

Je wil graag een tweede huis kopen als vakantiehuisje. Of misschien zie je een tweede huis als goede investering of gaan je kinderen erin wonen tijdens hun studie. Wat de reden voor de aankoop van een tweede huis ook is, het is een dure aangelegenheid. Een tweede huis financieren kan met een hypotheek of met een lening. Doordat er strenge regels aan een hypotheek voor een tweede huis hangen, doen banken dit niet erg vaak. Ook kost het op langere termijn meer geld. Je wil graag geld lenen voor een tweede huis maar weet niet wat de goedkoopste manier is? Wij leggen het je graag uit! Wanneer je op zoek bent naar mogelijkheden om de kosten voor een tweede huis te betalen en je deze niet zelf kan financieren heb je verschillende tweede huis financiering opties: Je kan kiezen om het tweede huis te kopen op afbetaling of je kan geld lenen voor een tweede huis via een persoonlijke lening. Bij beide opties ga je het tweede huis per maand betalen. De goedkoopste manier? Dat is geld lenen voor een tweede huis. Bij koop op afbetaling betaal je ooit tot wel 14% rente! Wanneer je een persoonlijke lening afsluit voor je tweede huis ligt de rente namelijk een stuk lager, waardoor je lasten een stuk lager liggen. Wanneer je op zoek bent naar een tweede huis financiering is een persoonlijke lening dus de beste en goedkoopste optie. Dat kan bij ons al vanaf 4,2%!

Hoeveel geld kan ik lenen voor een tweede huis?

Je kan onze tweede huis financieren bereken calculator gebruiken om erachter te komen hoeveel jouw tweede huis financiering ongeveer maximaal kan bedragen tegen welke lasten. Vervolgens gaat Oversluiten.nl, gratis en geheel vrijblijvend, voor jou op onderzoek uit om hier precies achter te komen. Wij vergelijken de goedkoopste aanbieders die het beste passen bij jouw persoonlijke situatie.

Bereken je maximale lening

Ad Viseur bureau

Ad Viseur persoonlijk contact

Persoonlijk advies

In ons persoonlijk advies geven wij niet alleen aan wat jouw tweede huis financieren mogelijkheden zijn. Wij nemen je ook mee door het volledige traject. We geven stap voor stap uitleg wat alles inhoudt en wat je beste opties zijn. Onze klanten geven ons voor dit traject een 9.1. Bovendien is onze dienst gratis. Wij krijgen namelijk provisie van de kredietverstrekker, jij hoeft ons dus niks te betalen.

 

Stappenplan geld lenen voor een tweede huis

  • Check in de calculator hieronder wat je kan lenen tegen welke lasten
  • Ontvang een gratis offerte en vrijblijvend advies
  • Bespreek je mogelijkheden met een van onze adviseurs
  • De adviseur en jij ronden de lening samen af
  • Jij kan genieten van je tweede huis!