fbpx
Let op geld lenen kost geld

Bereken hier hoeveel je kan lenen voor je uitbouw!

€ {{ value | convertNumber }}

Vul onderstaand formulier in om een gratis leningsofferte te ontvangen

Hoeveel geld kan je lenen om uitbouw te financieren? Wat is de meest verstandige en voordeligste keuze voor een uitbouw financiering? Oversluiten.nl zoekt het voor je uit. Let op: je kan een lening afsluiten van minimaal €10.000,-.

Uitbouw financieren, wat is de goedkoopste manier?

Je wil graag een wat ruimere keuken? Of misschien een extra kamer voor een eventueel kind? Een nieuw huis kopen kan dan een optie zijn, maar een goedkopere optie is uitbouw. Als je minder dan €25.000,- leent is een lening voor een uitbouw goedkoper dan het afsluiten van een hypotheek. Je kan dan dus kiezen om de uitbouw te betalen op afbetaling of je kan geld lenen voor uitbouw via een persoonlijke lening. Bij beide opties ga je de uitbouw per maand betalen. De goedkoopste manier? Dat is geld lenen voor de uitbouw. Bij koop op afbetaling betaal je ooit tot wel 14% rente! Wanneer je een persoonlijke lening afsluit voor je uitbouw ligt de rente namelijk een stuk lager, waardoor je lasten een stuk lager liggen. Wanneer je op zoek bent naar een uitbouw financiering is een persoonlijke lening dus de beste en goedkoopste optie. Dat kan bij ons al vanaf 4,2%! Bij verbouwingsfinancieringen kan het ook zo zijn dat je in aanmerking komt voor Nationale Hypotheek Garantie (NHG). Er moet dan sprake zijn van kwaliteitsverbetering.

Hoeveel geld kan ik lenen voor uitbouw?

Je kan onze uitbouw financieren bereken calculator gebruiken om erachter te komen hoeveel jouw uitbouw financiering ongeveer maximaal kan bedragen tegen welke lasten. Vervolgens gaat Oversluiten.nl, gratis en geheel vrijblijvend, voor jou op onderzoek uit om hier precies achter te komen. Wij vergelijken de goedkoopste aanbieders die het beste passen bij jouw persoonlijke situatie.

Bereken je maximale lening

Ad Viseur bureau

Ad Viseur persoonlijk contact

Persoonlijk advies

In ons persoonlijk advies geven wij niet alleen aan wat jouw uitbouw financieren mogelijkheden zijn. Wij nemen je ook mee door het volledige traject. We geven stap voor stap uitleg wat alles inhoudt en wat je beste opties zijn. Onze klanten geven ons voor dit traject een 9.1. Bovendien is onze dienst gratis. Wij krijgen namelijk provisie van de kredietverstrekker, jij hoeft ons dus niks te betalen.

Stappenplan geld lenen voor uitbouw

  • Check in de calculator hieronder wat je kan lenen tegen welke lasten
  • Ontvang een gratis offerte en vrijblijvend advies
  • Bespreek je mogelijkheden met een van onze adviseurs
  • De adviseur en jij ronden de lening samen af
  • Jij kan genieten van je uitbouw!