Let op geld lenen kost geld

Begrafenis of uitvaart financieren

Allereerst gecondoleerd. Helaas heeft degene die je verloren hebt geen uitvaartverzekering. Wij van Oversluiten.nl willen je geliefde proberen een waardig afscheid te geven door een begrafenis lening te verstrekken. 

Een uitvaart financieren, hoe doe ik dit?

Wanneer er geen uitvaartverzekering was en er geen geld is om de uitvaart zelf te bekostigen is een persoonlijke lening een goede optie. Met een lening voor de uitvaart heb je geen zorgen dat je geen waardige uitvaart kan bieden aan je geliefde. Hierdoor heb je meer keuze in de locatie, de kist en andere voorbereidingen. Oversluiten.nl probeert van een verschrikkelijke situatie het beste te maken door de laagste rentes aan te bieden, waardoor je de laagste lasten hebt.

Tot welke hoogte kan ik een uitvaart financieren via een lening?

Je kan onze uitvaart financieren bereken calculator gebruiken om erachter te komen hoeveel je maximaal kan lenen voor een uitvaart/begrafenis tegen welke lasten. Vervolgens gaat Oversluiten.nl, gratis en geheel vrijblijvend, voor jou op onderzoek uit te kijken wat je voordeligste optie is. Wij vergelijken de goedkoopste aanbieders die het beste passen bij jouw persoonlijke situatie.

Bereken je maximale lening

Ad Viseur bureau

Ad Viseur persoonlijk contact

Persoonlijk advies

In ons persoonlijk advies geven wij niet alleen aan wat jouw uitvaart financieren mogelijkheden zijn. Wij nemen je ook mee door het volledige traject. We geven stap voor stap uitleg wat alles inhoudt en wat je beste opties zijn. Onze klanten geven ons voor dit traject een 9.1. Bovendien is onze dienst gratis. Wij krijgen namelijk provisie van de kredietverstrekker, jij hoeft ons dus niks te betalen.

 

Stappenplan uitvaart financieren bij Oversluiten.nl

  • Check in de calculator hieronder wat je kan lenen tegen welke lasten
  • Ontvang een gratis offerte en vrijblijvend advies
  • Bespreek je mogelijkheden met een van onze adviseurs
  • De adviseur en jij ronden de lening samen af
  • Wij hopen dat er een waardig afscheid gegeven kan worden!

€ {{ value | convertNumber }}

Vul onderstaand formulier in om een gratis leningsofferte te ontvangen