fbpx
Let op geld lenen kost geld

Kom jij in aanmerking voor een verbouwingslening? Wat is de meest verstandige en voordeligste keuze voor een verbouwingslening? Oversluiten.nl zoekt het voor je uit. Let op: je kan een lening afsluiten van minimaal €10.000,-.

Een verbouwingslening, wat is de goedkoopste manier?

Wanneer je graag wil verbouwen maar het zelf niet kan financieren heb je drie opties: Je kan je hypotheek verhogen, een 2e hypotheek aanvragen of een verbouwingslening afsluiten. Afhankelijk van jouw persoonlijke situatie is de ene optie voordeliger dan de andere. Dit is vooral afhankelijk van je huidige hypotheek. Is het bijvoorbeeld voordeliger om hem over te sluiten en vervolgens te verhogen? Of is een verbouwingslening beter gezien de huidige waarde van jouw huis? Wij zoeken het graag, gratis en vrijblijvend voor je uit, zodat jij erachter komt wat jouw voordeligste optie is om te gaan verbouwen!

Wat zijn de hoogte en lasten van mijn verbouwingslening?

Zoals hierboven vermeld is de voordeligste optie afhankelijk van je persoonlijke situatie. Je kan wel onze verbouwingslening bereken calculator gebruiken om erachter te komen hoeveel je maximaal kan lenen tegen welke lasten. Je kan ook naar onze hypotheek verhogen en oversluiten pagina gaan om te berekenen of dit aantrekkelijk voor je is. Vervolgens gaat Oversluiten.nl, gratis en geheel vrijblijvend, voor jou op onderzoek uit te kijken wat je voordeligste optie is. Wij vergelijken de goedkoopste aanbieders die het beste passen bij jouw persoonlijke situatie.

Bereken je maximale lening

Ad Viseur bureau

Ad Viseur persoonlijk contact

Persoonlijk advies

In ons persoonlijk advies geven wij niet alleen aan wat jouw verbouwingslening mogelijkheden zijn. Wij nemen je ook mee door het volledige traject. We geven stap voor stap uitleg wat alles inhoudt en wat je beste opties zijn. Onze klanten geven ons voor dit traject een 9.1. Bovendien is onze dienst gratis. Wij krijgen namelijk provisie van de kredietverstrekker, jij hoeft ons dus niks te betalen.

 

Stappenplan verbouwingslening bij Oversluiten.nl

  • Check in de calculator hieronder wat je kan lenen tegen welke lasten
  • Ontvang een gratis offerte en vrijblijvend advies
  • Bespreek je mogelijkheden met een van onze adviseurs
  • De adviseur en jij ronden de lening samen af
  • Jij kan genieten van je verbouwing!

€ {{ value | convertNumber }}

Vul onderstaand formulier in om een gratis leningsofferte te ontvangen