Let op geld lenen kost geld

Kan je jouw lening verhogen? Is het verhogen van je lening een verstandige keuze? Oversluiten.nl zoekt het voor je uit. Let op: je kan een lening oversluiten van minimaal €10.000,-.

Wat is de beste manier om mijn lening te verhogen?

Wanneer je een lopende lening wil verhogen is het vaak voordeliger om je lening meteen over te sluiten naar een lagere rente! Wanneer je je lening oversluit kan je namelijk veel geld besparen. Bij de oversluiting kan je meteen je lening verhogen. Bij Oversluiten.nl kan je jouw lening verhogen tegen het allerlaagst verkrijgbare rente percentage op de gehele markt, namelijk vanaf 3,5%. Dat is een stuk goedkoper dan bij je huisbank!

Met hoeveel kan ik mijn lening verhogen?

Je kan je via deze berekentool je maximale leencapaciteit berekenen. Het verschil tussen de maximale leencapaciteit en je huidige leenbedrag is het bedrag waarmee jij je lening kan verhogen. Wanneer je je lening verhoogt is het verstandig om direct te onderzoeken wat je kan besparen op je lening bij oversluiten. Dit doe je eenvoudig met onze lening oversluiten bespaar calculator. Vervolgens gaat Oversluiten.nl, gratis en geheel vrijblijvend, voor jou op onderzoek om hier precies achter te komen. Natuurlijk rekenen we je precieze voordeel tot op de euro nauwkeurig uit, hiervoor kan je een gratis persoonlijk bespaaroverzicht aanvragen. Wij vergelijken de goedkoopste aanbieders bij diverse specialistische krediet verstrekkers en kijken wat het best past bij jouw persoonlijke situatie en geven je vervolgens een persoonlijk advies.

 

Ad Viseur persoonlijk contact

Persoonlijk advies

In ons persoonlijk onafhankelijk advies geven wij niet alleen aan wat jouw precieze voordeel is. Wij nemen je ook mee door het volledige traject. We geven stap voor stap uitleg wat alles inhoudt en wat je beste opties zijn. Onze klanten geven ons voor dit traject een 9.2. Bovendien is onze dienst gratis. Wij krijgen namelijk provisie van de kredietverstrekker, jij hoeft ons dus niks te betalen.

Ben je er nog niet klaar voor om met een financieel adviseur vrijblijvend te praten over de samen voeg mogelijkheden voor je lening? Lees dan eerst onze uitgebreide lening oversluiten gids waarin we alles aan je uitleggen.

 

Stappenplan lening verhogen bij oversluiten.nl

  • Check in de calculator hieronder wat je kan besparen bij oversluiten
  • Ontvang een gratis persoonlijk bespaaroverzicht en vrijblijvend advies
  • Bespreek je verhoging mogelijkheden met een van onze adviseurs
  • De adviseur en jij ronden de oversluiting en verhoging samen af
  • Jij kan genieten van je bespaarde euro’s en je verhoogde lening!

 

Bereken direct je oversluit voordeel op jouw lening!

Helaas!

Helaas is er voor jou geen geldige berekening mogelijk. Neem contact op met een van onze adviseurs voor meer informatie.


Wil je graag teruggebeld worden?

Opnieuw berekenen?

Deze rente is niet mogelijk. De minimale rente is 0% en de maximale rente 14%.

Helaas!

Helaas is er voor jou geen geldige berekening mogelijk. Neem contact op met een van onze adviseurs voor meer informatie.


Wil je graag teruggebeld worden?

Opnieuw berekenen?

Deze rente is niet mogelijk. De minimale rente is 1% en de maximale rente 7%.

U kunt €{{ savingsResult.value }} p/m besparen!

*Dit bedrag kan afwijken afhankelijk van uw persoonlijke situatie
Vul onderstaand formulier in om een gratis persoonlijk bespaaroverzicht te ontvangen
Vul onderstaand formulier in om een gratis persoonlijk bespaarovericht te ontvangen

Oversluiten.nl scoort een 9,3 uit 1000+ onafhankelijke reviews! Bekijk wat onze klanten zeggen:

ervaring lening oversluiten meneer van Piere

Meneer van Pierre bespaarde ruim €2200,- op zijn lopende lening, lees hier zijn ervaring met het oversluiten van de lening en Oversluiten.nl.

Klik hier om alle reviews te bekijken

ervaring lening oversluiten meneer Radjie

Meneer Radjie bespaart €135,- per maand op zijn lening. Lees hier zijn ervaring met het oversluiten van de lening en Oversluiten.nl

Klik hier om alle reviews te bekijken

ervaring lening oversluiten meneer Nijmeijer

Meneer Nijmijer bespaarde €7.000,- op zijn lopende lening, lees hier zijn ervaring met het oversluiten van de lening en Oversluiten.nl

Klik hier om alle reviews te bekijken