Let op geld lenen kost geld

Lenen begrijpelijk maken
Geld lenen is niet niks. U gaat ten eerste een financiële verplichting aan en dan is het belangrijk dat u daar goed over nadenkt. Interbank ziet het als hun plicht om u daar zo goed mogelijk bij te helpen. Daarom werken zij samen met onafhankelijke financieel adviseurs. Deze helpen u met informatie en advies. Zo krijgt u uiteindelijk een lening die bij u past. Interbank is een dynamisch bedrijf dat het klantbelang centraal stelt. De medewerkers vormen het hart van deze onderneming. Hun kennis, flexibiliteit en slagvaardigheid zijn doorslaggevend voor het succes.

Historie
Met 150.000 klanten is deze bank op dit moment een van de grootste aanbieders van consumptief krediet in Nederland. Het begon allemaal met de Industriële Disconto Maatschappij (IDM), opgericht in 1923. IDM legde zich uitsluitend toe op het uitlenen van geld aan particulieren. Nu, meer dan 90 jaar later, doen zij dat nog steeds. Daardoor zijn we uiteraard trots!

Onderdeel van Crédit Agricole S.A.
Interbank is onderdeel van Crédit Agricole Consumer Finance Nederland B.V. (CACF NL), een dochter van Crédit Agricole S.A., een van de grootste financiële instellingen van Europa. Daardoor is deze bank een solide partij met veel expertise in financiële dienstverlening. Bovendien beschikt Interbank over een bankvergunning.

Interbank onder de loep

  • Geregistreerd bij de Autoriteit Financiële Markten (AFM) onder nummer Wft 12000062.
  • Geregistreerd bij De Nederlandsche Bank (DNB).
  • Lid van de Vereniging van Financieringsondernemingen in Nederland (VFN).
  • Geregistreerd bij de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 33030520.
  • Aangesloten bij het Klachteninstituut Financiële Dienstverlening (Kifid) onder nummer 100.000062.

Hieruit concluderend kunnen wij wel vaststellen dat de Interbank een partij is waar wij graag mee samenwerken! Zij bieden klanten zekerheid en een goed aanbod op onder andere doorlopende kredieten en persoonlijke leningen. Aangezien wij u graag het beste aanbieden, zijn wij er trots op u ook daardoor kredieten van deze bank te mogen aanbieden.