fbpx
Let op geld lenen kost geld

Waarvoor geld lenen?

Bereken hoeveel jij kan lenen!

€ {{ value | convertNumber }}

Vul onderstaand formulier in om een gratis leningsofferte te ontvangen

Waarvoor kun je geld lenen?

Er zijn natuurlijk een heleboel redenen om te overwegen een lening af te sluiten, maar waarvoor kun je geld lenen? Kort antwoord: Een heleboel! Je kunt bijvoorbeeld geld lenen voor een verbouwing, of een nieuwe auto of elektrische fiets. Maar in de realiteit zijn er nog veel meer redenen om geld te willen en kunnen lenen. Op deze pagina gaan we in op de meest voorkomende redenen voor een lening.

Geld lenen voor een huis

Of je nu op jezelf gaat wonen of gaat samenwonen met je partner: een nieuw huis kopen is een grote beslissing. Je kunt hiervoor uiteraard geld lenen. Vaak is het niet mogelijk om zelf uit eigen zak een nieuw huis te betalen en daardoor is het afsluiten van een lening een goede beslissing. Als je hulp nodig hebt bij het uitrekenen hoeveel jij kan lenen, helpen we je in dit artikel graag verder!

Geld lenen voor verduurzaming

Als je energiezuiniger wilt leven en een bijdrage wilt leveren aan het milieu, dan is de keuze om je huis te verduurzamen een optie. Nu is de vraag wel, kun je geld lenen voor een verduurzaming? Gemeentes en provincies stimuleren de keuze om je woning te verduurzamen, hierdoor worden er speciale leningen aangeboden! Er zijn een boel verschillende soorten leningen die je kunt afsluiten met als doel verduurzaming, bekijk hier alle opties en bepaal welke het beste bij jouw situatie past!

Geld lenen voor zonnepanelen

Kun je geld lenen voor zonnepanelen? Zonnepanelen zijn goed voor jouw portemonnee en goed voor het milieu. Je verdient de zonnepanelen gemiddeld binnen 7 jaar terug en je mag de BTW terug vragen! Hierdoor is het de investering meer dan waard. Wanneer je dit niet zelf kan financieren heb je twee opties: je kan zonnepanelen kopen op afbetaling of je kan een lening voor zonnepanelen afsluiten. Een lening voor de zonnepanelen afsluiten is veel goedkoper dan betalen in termijnen! Wij helpen je in dit artikel graag verder als je overweegt een lening af te sluiten voor zonnepanelen.

Geld lenen voor isolatie

Wil je je vloer, dak of muren beter isoleren? Dan is een logische vervolgvraag: moet ik dit zelf betalen of kan ik geld lenen voor de isolatie? Door het isoleren van je huis bespaar je energie en zorg je voor een aangenaam binnenklimaat. Omdat het ook nog eens goed is voor het milieu is subsidie een mogelijkheid. Deze subsidie dekt alleen niet al de kosten en er zitten strenge voorwaarden aan verbonden. Het isoleren van je huis blijft een dure maatregel. Er zit een bedrag aan vast dat je wellicht niet zelf kan betalen. Gelukkig kun je inderdaad geld lenen om dit bedrag te kunnen betalen. Als dit een keuze is die jij overweegt, geven we je graag meer informatie in dit artikel!

Geld lenen voor een verbouwing

Wanneer je gaat verbouwen zijn er meerdere opties om hier geld voor te lenen. Welke optie voor jou het voordeligst is, hangt af van je huidige hypotheek maar ook de waarde van je huis. Eén van de opties is de verbouwingslening. Informatie over welke opties er zijn en de berekening welke optie het beste bij je past, geven we je graag in dit artikel!

Geld lenen voor een garage

Heb je toestemming gekregen van de gemeente om een nieuwe garage te bouwen? Dan is er snel de vraag of je geld kunt lenen voor een garage. Het (laten) bouwen van een nieuwe garage is namelijk een dure aangelegenheid, gelukkig is het mogelijk om hier geld voor te lenen mocht je dit niet zelf kunnen finanieren. Zoals bij veel leen doelen, zijn er meerdere mogelijkheden. Je kunt de garage in termijnen betalen, of hiervoor een lening afsluiten. In de meeste gevallen, is het afsluiten van een lening de goedkopere optie. Meer informatie over het geld lenen voor een garage kun je in dit artikel vinden!

Geld lenen voor een garagebox

Heb je toestemming gekregen van de gemeente om een nieuwe garagebox te bouwen? Dan is er snel de vraag of je geld kunt lenen voor een garagebox. Het (laten) bouwen van een nieuwe garagebox is namelijk een dure aangelegenheid, gelukkig is het mogelijk om hier geld voor te lenen mocht je dit niet zelf kunnen finanieren. Zoals bij veel leen doelen, zijn er meerdere mogelijkheden. Je kunt de garagebox in termijnen betalen, of hiervoor een lening afsluiten. In de meeste gevallen, is het afsluiten van een lening de goedkopere optie. Meer informatie over het geld lenen voor een garagebox kun je in dit artikel vinden!

Geld lenen voor een renovatie

Je kunt om veel redenen de beslissing nemen om je huis te renoveren, maar dit is vaak heel duur en het komt veel voor dat mensen dit niet zelf kunnen financieren. Kun je geld lenen voor een renovatie? Kort gezegd, ja! Zoals bij veel leen doelen, zijn er meerdere mogelijkheden. Je kunt de renovatie in termijnen betalen, of hiervoor een lening afsluiten. In de meeste gevallen, is het afsluiten van een lening de goedkopere optie. Meer informatie over het geld lenen voor een renovatie kun je in dit artikel vinden!

Geld lenen voor een tuin

Er zijn genoeg redenen om je tuin te renoveren, maar kun je hier geld voor lenen? Een mooi groot terras zodat je in de zomer met al je vrienden en familie gezellig kan barbecuen? Of toch liever een mooi vijvertje aanleggen? Je tuin is toe aan vernieuwing en je gaat het meteen aanpakken door je tuin te renoveren. Je prijs om je tuin te veranderen kan hoog oplopen. Je wil alles uit je tuin halen en wil daarom een lening hiervoor afsluiten. Dit kan, zoals in de meeste gevallen, kun je de tuinrenovatie in termijnen betalen of hier een lening voor afsluiten. Meer informatie over het geld lenen voor de tuin kun je in dit artikel vinden!

Geld lenen voor een uitbouw

Er zijn genoeg redenen om een uitbouw te willen doen in je huis, maar kun je hier geld voor lenen? Kort gezegd, dit kan! Je wil graag een wat ruimere keuken? Of misschien een extra kamer voor een eventueel kind? Een nieuw huis kopen kan dan een optie zijn, maar een goedkopere optie is uitbouw. Als je minder dan €25.000,- leent is een lening voor een uitbouw goedkoper dan het afsluiten van een hypotheek. Je kunt ervoor kiezen om je uitbouw in termijnen te betalen of hier geld voor te lenen. De goedkoopste manier is de lening. Meer informatie over het lenen van geld voor een uitbouw kun je in dit artikel vinden!

Geld lenen voor een aanbouw

Het verschil tussen een aanbouw en uitbouw is heel klein. Bij een uitbouw vergroot je bestaande kamers in je huis, bij een aanbouw plaats je een afzonderlijke ruimte die wordt toegevoegd aan het hoofdgebouw. Wat betreft het geld lenen voor een aanbouw, geldt hetzelfde als bij het geld lenen voor een uitbouw. Je kunt ervoor kiezen om je aanbouw in termijnen te betalen of hier geld voor te lenen. De goedkoopste manier is de lening. Meer informatie over het lenen van geld voor een aanbouw kun je in dit artikel vinden!

Geld lenen voor kozijnen

Er zijn verschillende redenen om de keuze voor nieuwe kozijnen te maken. Maar kun je geld lenen voor kozijnen? Beter bescherming bij inbraak, beter isoleren of waren de andere niet meer goed? Wat de reden ook mag zijn, je wilt nieuwe kozijnen laten plaatsen. Nieuwe kozijnen plaatsen is een goede maar prijzige verbetering van je woning. Mochten deze prijzen zo hoog zijn opgelopen dat je deze niet in één keer kunt financieren dan is een lening afsluiten vaak een goede oplossing. Zoals bij veel leen doelen kun je kiezen om de kozijnen in termijnen te betalen of om hier een lening voor af te sluiten. De lening is de goedkoopste optie. Meer informatie over het lenen van geld voor kozijnen kun je in dit artikel vinden! Ditzelfde geldt overigens ook voor kunststof kozijnen!

usps oversluiten.nl

Geld lenen voor je badkamer

Een badkamer verbouwen kan duur zijn. Mochten de kosten zo hoog oplopen dan kun je je afvragen of je geld kan lenen voor je badkamer. Dit kan, via zowel een persoonlijke lening, doorlopend krediet of door het verhogen van je hypotheek. Ook is het mogelijk om je badkamer in termijnen te betalen. Een lening afsluiten is de goedkoopste optie. Meer informatie over het lenen van geld voor je badkamer kun je in dit artikel vinden!

Geld lenen voor je keuken

Wanneer je graag een nieuwe keuken wil maar het zelf niet kan financieren, dan rest de vraag of je geld kan lenen voor je keuken. Dit kan, sterker nog, je kunt op verschillende manieren de nieuwe keuken financieren. Je kan je hypotheek verhogen, een keuken op afbetaling kopen of een persoonlijke lening afsluiten. Bij alle 3 de opties wordt de keuken in termijnen betaald. Afhankelijk van jouw persoonlijke situatie is de ene optie voordeliger dan de andere. Wat we wel kunnen zeggen is dat de betaling in termijnen de duurste optie zal zijn. Wij zoeken graag voor je uit of een lening in jouw geval goedkoper is dan het verhogen van je hypotheek. Voor alle informatie over het geld lenen voor je keuken, kun je bij dit artikel terecht!

Geld lenen voor meubels

Wil je nieuwe meubels kopen maar kun je deze niet zelf financieren? Dan kun je je afvragen of je geld kan lenen voor meubels. Kort antwoord: Dit kan! Je kan kiezen om meubels te kopen op afbetaling of je kan geld lenen voor meubels via een persoonlijke lening. De persoonlijke lening is in dit geval de goedkoopste optie! Voor meer informatie over het geld lenen voor meubels, kun je bij dit artikel terecht!

Geld lenen voor nieuwbouw

Als je een mooi stuk grond hebt gevonden om een nieuw huis te gaan bouwen, of wanneer je een leuk nieuwbouwproject hebt gevonden, dan wil je hier zo snel mogelijk actie in ondernemen. Kun je dit veroorloven? Dit hangt vooral af van de hoogte van de hypotheek die je kan krijgen. Uiteraard is het vaak onmogelijk om dit project zelf te financieren. Gelukkig kun je geld lenen voor dit nieuwbouw project. In dit artikel vind je alle informatie die je nodig hebt wat betreft het financieren van de nieuwbouw.

Geld lenen voor een dakkapel

Mocht je een dakkapel willen vervangen of plaatsen, dan is de vraag vaak of je geld kan lenen voor deze dakkapel. De prijs kan gauw hoog oplopen en de mogelijkheid bestaat dat je dit niet zelf kan financieren. Gelukkig kan je geld lenen voor een dakkapel. Er zijn hier, zoals bij veel leen doelen, verschillende opties. Een lening afsluiten voor het plaatsen of vervangen van een dakkapel is vaak de goedkoopste optie. Voor meer informatie wat betreft het geld lenen voor een dakkapel kun je bij dit artikel terecht!

Geld lenen voor grond

Het kopen van (extra) grond is al snel erg hoog en niet te financieren uit eigen zak. Kun je geld lenen voor grond die je wilt kopen? Kort antwoord: Ja dit kan! Het willen kopen van nieuwe grond kan veel verschillende redenen hebben. Denk bijvoorbeeld aan een grotere tuin of eetkamer, of wellicht het bouwen van een nieuw huis. Als je graag geld wilt lenen voor grond maar niet weet wat de goedkoopste manier is, helpen we je graag in dit artikel!

Geld lenen voor een woonwagen

Wanneer je graag een nieuwe of tweedehands woonwagen wil kopen maar dit niet zelf kan financieren rest vaak de vraag of je geld kan lenen voor een woonwagen. Je kan je woonwagen financieren middels een doorlopend krediet, een persoonlijke lening, kopen op afbetaling en in sommige gevallen is een hypotheek, deels, mogelijk. Voor alle informatie over welke manieren er zijn voor het geld lenen voor een woonwagen, kun je terecht bij dit artikel!

Geld lenen voor een camper

Wanneer je graag een nieuwe of tweedehands camper wilt kopen maar het niet zelf kan financieren, speelt vaak de vraag of je geld kan lenen voor een camper. Je kan inderdaad geld lenen voor een camper. Er zijn drie opties: Je kan de camper leasen, kopen op afbetaling of een camper lening afsluiten. De lening is hier de goedkoopste optie. Voor alle informatie over de opties voor het geld lenen voor een camper, kun je terech bij dit artikel!

Geld lenen voor een boot

Je kan geld lenen voor een boot. Dit kan op veel verschillende manieren, er zijn wel 6(!) mogelijkheden. Iedere optie komt met zijn eigen voor- en- nadelen. Wij gaan hier uitgebreid op in en geven je alle uitleg die nodig is over het geld lenen voor een boot in dit artikel, zodat jij de juiste keuze kan maken!

Geld lenen voor een woonboot

Je kan geld lenen voor een woonboot, maar hier hangen wel allerlei regels aan vast. Er zijn 6(!) opties om een normale boot te financieren, 2 hiervan vallen snel af als het gaat om een woonboot. Dan houden we er nog steeds 4 over. Iedere optie heeft zijn voor- en- nadelen. Wij gaan hier uitgebreid op in en geven je alle uitleg die nodig is over het geld lenen voor een woonboot in dit artikel!

Geld lenen voor een caravan

Vakantie met een caravan geeft veel voordelen, maar het is een grote investering waar veel geld bij komt kijken: een bedrag dat je wellicht niet in een keer kan betalen. Kun je eigenlijk geld lenen voor een caravan? Kort gezegd: Ja dit kan! Wij leggen je in dit artikel graag uit wat de mogelijkheden zijn en hoeveel geld het jou gaat kosten. Op deze manier kun je snel genieten van een vakantie in je nieuwe caravan!

Geld lenen voor een stacaravan

Vakantie met stacaravan geeft vele voordelen, maar het is een grote investering waar veel geld bij komt kijken: een bedrag dat je wellicht niet in een keer kan betalen. Kun je eigenlijk geld lenen voor een stacaravan? Kort gezegd: Ja dit kan! Wij leggen je in dit artikel graag uit wat de mogelijkheden zijn en hoeveel geld het jou gaat kosten. Op deze manier kun je snel genieten van een vakantie in je nieuwe stacaravan!

Wij vergelijken 50+ geldverstrekkers op rentes en voorwaarden:

Geld lenen voor een elektrische fiets

Kun je geld lenen voor een elektrische fiets? Wanneer je graag een nieuwe elektrische fiets wil maar het zelf niet kan financieren heb je drie opties: Je kan de elektrische fiets leasen, kopen op afbetaling of een elektrische fiets financiering afsluiten. De goedkoopste optie hier is om je fiets te financieren door een lening af te sluiten. Voor meer informatie over het geld lenen voor een elektrische fiets, kun je terecht bij dit artikel!

Geld lenen voor een scooter

Kun je geld lenen voor een scooter? Wanneer je graag een nieuwe scooter wil maar het zelf niet kan financieren heb je drie opties: Je kan de scooter leasen, kopen op afbetaling of een scooter financiering afsluiten. De goedkoopste optie hier is de scooter financieren met een persoonlijke lening. In dit artikel geven we je alle informatie die je nodig hebt omtrent het geld lenen voor een scooter!

Geld lenen voor een motor

Kun je geld lenen voor een motor? Heb je al voor een tijdje je oog op een motor, maar heb je nog niet al het geld bij elkaar gespaard? Wil jij zo snel mogelijk je motor aanschaffen en hiervoor een lening afsluiten? Dan kunnen we jou alvast goed nieuws brengen, dit kan! Zoals bij veel leen doelen zijn er verschillende opties wat betreft het financieren van deze motor. In dit artikel geven we je alle informatie die je nodig hebt om de juiste keuze te maken!

Geld lenen voor een quad

Kun je geld lenen voor een quad? Wanneer je graag een nieuwe quad wil maar het zelf niet kan financieren heb je drie opties: Je kan de quad leasen, kopen op afbetaling of een quad financiering afsluiten. De goedkoopste optie hier is de quad financieren met een persoonlijke lening. In dit artikel geven we je alle informatie die je nodig hebt omtrent het geld lenen voor een quad!

Geld lenen voor een vakantiehuis

Kun je geld lenen voor een vakantiehuis? Ja, je kan geld lenen voor een vakantiehuis. Je kan je vakantiehuis op 4 manieren financieren. Met een verhoging van je huidige hypotheek, een tweede hypotheek afsluiten, persoonlijke lening of een doorlopend krediet. Het afsluiten van een persoonlijke lening komt hierbij het meest voor. In dit artikel geven we je alle informatie die jij nodig hebt bij het maken van de beslissing om een lening af te sluiten voor een vakantiehuis!

Geld lenen voor een chalet

Ja, je kan geld lenen voor een chalet. Wanneer je graag een nieuw of tweedehands chalet wil kopen maar zelf niet kan financieren zijn er gelukkig meerdere opties. Je kan je chalet financieren middels een doorlopend krediet, een persoonlijke lening, kopen op afbetaling en in sommige gevallen in een hypotheek. In dit artikel geven we je alle informatie die jij nodig hebt wat betreft het geld lenen voor een chalet!

Geld lenen voor een tiny house

Wanneer je graag een nieuw of tweedehands tiny house wil kopen of bouwen, maar dit zelf niet kan betalen vraag je je snel af of je geld kan lenen voor een tiny house. Ja, je kunt ged lenen voor een tiny house. Zoals bij veel leen doelen zijn er verschillende opties mogelijk. In dit artikel geven we je alle informatie die je nodig hebt bij het maken van de keuze om een tiny house aan te schaffen!

Geld lenen voor een mantelzorgwoning

Kun je geld lenen voor een mantelzorgwoning? Ja, dit kan. Wanneer je graag een mantelzorgwoning wil kopen of bouwen maar zelf niet kan financieren zijn er gelukkig meerdere opties. Je kan je mantelzorgwoning financieren middels een doorlopend krediet, een persoonlijke lening, koop op afbetaling en in sommige gevallen is een financiering via de huidige hypotheek mogelijk. In dit artikel geven we je alle informatie die jij nodig hebt wat betreft het geld lenen voor een mantelzorgwoning!

Geld lenen voor een tweede huis

Je wil graag een tweede huis kopen als vakantiehuisje. Of misschien zie je een tweede huis als goede investering of gaan je kinderen erin wonen tijdens hun studie. Wat de reden voor de aankoop van een tweede huis ook is, het is een dure aangelegenheid. Gelukkig zijn er opties om geld te lenen voor een tweede huis. Een tweede huis financieren kan met een hypotheek of met een lening. Doordat er strenge regels aan een hypotheek voor een tweede huis hangen, doen banken dit niet erg vaak. Ook kost het op langere termijn meer geld. Lees in dit artikel alles wat je moet weten wat betreft het geld lenen voor een tweede huis.

Geld lenen voor je bruiloft

Een bruiloft is een dure aangelegenheid. Vaak is het niet mogelijk om dit zelf te financieren, kun je geld lenen voor je bruiloft? Ja, je kan gelukkig geld lenen voor je bruiloft. Het afsluiten van een lening is een goede optie. Hier kun je bijvoorbeeld je trouwring, trouwjurk, je huwelijksreis of alles in één keer mee betalen. Voor alle informatie wat betreft het geld lenen voor je bruiloft kun je terecht bij dit artikel!

Geld lenen voor een Rolex

Ja, je kunt geld lenen voor een Rolex. Wanneer je graag een nieuwe Rolex wil maar het zelf niet kan financieren heb je twee opties: Je kan de Rolex kopen op afbetaling of een Rolex financiering afsluiten. De Rolex financieren door een lening af te sluiten is veel goedkoper dan de afbetaling in termijnen. Voor alle informatie die je nodig hebt over het geld lenen voor een Rolex, kun je terecht bij dit artikel!

Geld lenen voor een borstvergroting

Ja, je kunt geld lenen voor een borstvergroting. Een borstvergroting kun je op twee manieren financieren. Je kan een persoonlijke lening afsluiten, of de borstvergroting op afbetaling laten doen. De persoonlijke lening is hierbij de goedkoopste optie. Voor alle informatie over de opties om geld te lenen voor een borstvergroting, kun je terecht bij dit artikel!

Geld lenen voor je belastingschuld

Heb je een schuld bij de Belastingdienst? Het is mogelijk om deze af te lossen met een lening, maar of het ook verstandig is valt nog te bezien. Je wilt liever geen schulden hebben bij de Belastingdienst. Maar de schuld financieren met een lening is veel duurder. Voor alle informatie over het geld lenen voor de afbetaling van je belastingschuld, kun je hier terecht.

9.4
 • star full
 • star full
 • star full
 • star full
 • star full
Deze waardering is gebaseerd op 318 beoordelingen.
F.G.B
 • star full
 • star full
 • star full
 • star full
 • star full
07-07-2022
Erik Vleeshouwers en Gaby Dekkers, zeer vakkundig adviseurs, goed gesprek en advies gekregen van Gaby, Erik heeft de tijd genomen en heeft alles verder goed afgehandeld.
Lm
 • star full
 • star full
 • star full
 • star full
 • star full
07-07-2022
Heel goed advies heeft echt heel zijn best gedaan jullie hebben een topper aan boord
Anoniem
 • star full
 • star full
 • star full
 • star full
 • star empty
07-07-2022
Super service en ze staan meteen voor je klaar! Als er iets is kun je altijd bellen
Alex
 • star full
 • star full
 • star full
 • star full
 • star full
07-07-2022
Geduldig, behulpzaam, vriendelijk. Meedenkend. Sociaal
Hans
 • star full
 • star full
 • star full
 • star full
 • star empty
07-07-2022
Prettige samenwerking en goed advies redelijk snelle respos ontvangen