Let op geld lenen kost geld

Wat is de meest verstandige en voordeligste keuze om een woonboot te financieren? Hoeveel kan je lenen voor je woonboot? Oversluiten.nl zoekt het voor je uit. Let op: je kan een lening afsluiten van minimaal €10.000,-.

Een woonboot financieren, wat is de beste manier?

Wanneer je graag een nieuwe of tweedehands woonboot wil kopen maar het zelf niet kan financieren heb je twee opties: Je kan een woonboothypotheek afsluiten of je kan een woonboot financiering afsluiten. Voor de woonboothypotheek is er echter maar één aanbieder. Doordat er geen concurrentie is heb je te maken met een hoog rente percentage en strenge voorwaarden. Daarnaast moet je eigen inbreng hebben anders kom je niet in aanmerking voor een woonboothypotheek.  De andere optie is om je woonboot te financieren door een lening af te sluiten. Hierbij is er geen eigen inbreng nodig. Je woonboot financieren is zo heel gemakkelijk. Je kan een persoonlijke lening afsluiten bij Oversluiten.nl tegen slechts 4.2% rente.

Tot welke hoogte kan ik een woonboot financieren via een lening?

Je kan onze woonboot financieren bereken calculator gebruiken om erachter te komen hoeveel je maximaal kan lenen voor je woonboot tegen welke lasten. Vervolgens gaat Oversluiten.nl, gratis en geheel vrijblijvend, voor jou op onderzoek uit te kijken wat je voordeligste optie is. Wij vergelijken de goedkoopste aanbieders die het beste passen bij jouw persoonlijke situatie.

Ad Viseur bureau

Ad Viseur persoonlijk contact

Persoonlijk advies

In ons persoonlijk advies geven wij niet alleen aan wat jouw woonboot financieren mogelijkheden zijn. Wij nemen je ook mee door het volledige traject. We geven stap voor stap uitleg wat alles inhoudt en wat je beste opties zijn. Onze klanten geven ons voor dit traject een 9.1. Bovendien is onze dienst gratis. Wij krijgen namelijk provisie van de kredietverstrekker, jij hoeft ons dus niks te betalen.

 

Stappenplan woonboot financieren bij Oversluiten.nl

  • Check in de calculator hieronder wat je kan lenen tegen welke lasten
  • Ontvang een gratis offerte en vrijblijvend advies
  • Bespreek je mogelijkheden met een van onze adviseurs
  • De adviseur en jij ronden de lening samen af
  • Jij kan genieten van je nieuwe woonboot!

€ {{ value | convertNumber }}

Vul onderstaand formulier in om een gratis leningsofferte te ontvangen