Over oversluiten.nl

Oversluiten.nl is gespecialiseerd in het oversluiten van financiële producten naar een voordeliger alternatief. Denk hierbij aan een te dure lening(en) , hypotheek of verzekering. Hierdoor bespaar je mogelijk honderden euro’s per jaar en houd je geld over voor leuke dingen!
Onze erkende financieel- en hypotheekadviseurs hebben jarenlange ervaring en kunnen je in begrijpelijke taal uitleggen welke producten aangeboden kunnen worden en wat de kleine lettertjes daadwerkelijk inhouden. Gewoon duidelijk en eerlijk! Door de combinatie van deze erkende financieel adviseurs onder één dak, zijn wij ook creatief en flexibel. Hierdoor zien wij vaak mogelijkheden die je zelf en/of andere adviseurs niet zien.
Heb je een product afgesloten bij Oversluiten.nl, dan nemen wij in de loop der tijd ook nog contact met je op. Zo weten wij of het product nog bij je past, er nog wijzigen zijn en of er misschien zelfs een gunstiger aanbod gegeven kan worden. Zo ben je er zeker van dat je nooit teveel betaalt.
Voor het oversluiten van je lening brengen wij geen kosten in rekening. Voor het afsluiten van een hypotheek worden er wel kosten in rekening gebracht; deze kosten staan vermeld in de dienstenwijzer.

Omdat je gelijk kunt besparen wanneer je:

 • een lopende lening hebt
  Dit kan zowel een persoonlijke lening als doorlopende krediet zijn vanaf €10.000
 • een hypotheek hebt
  Door de extreem lage hypotheekrentestand kun je veel geld besparen wanneer je jouw dure hypotheek oversluit naar een goedkopere hypotheek.
 • een vast inkomen hebt
  Je hebt een vast contract of werkt al minimaal 3 jaar zelfstandig
 • een tijdelijk dienstverband hebt
  Je hebt geen vast contract maar een tijdelijk contract.
 • geldig verblijft in Nederland
  Je moet een geldige verblijfplaats hebben en ingeschreven staan in Nederland.
 • geen negatieve BKR-notering hebt
  Wanneer je een negatieve BKR-notering hebt kunnen wij je helaas niet helpen met het oversluiten van je kredieten.

Uitermate prettige samenwerking met de mensen van Oversluiten, behulpzaam, geduldig en zeer professioneel. Zou het iedereen aanraden.

Margo de Wilde

Medewerkers zijn zeer betrokken, duidelijk in elke stap die zij met de klant nemen. Begrijpen de financiële verplichtingen die de klant aangaat en ook een soort van verantwoordelijk gevoel hebben. Ik ben zeer tevreden.

A.P. Zwart

Ik ben zeer tevreden over de snelle service van Oversluiten. Ricardo is super klantvriendelijk en heeft zeker kennis van de producten. Alle medewerkers zijn sowieso vriendelijk bij dit bedrijf.

Anoniem

Zeer vriendelijke medewerkers zowel telefonisch als persoonlijk niet opdringerig.

P. de Bruijn

Wist je dat?!

80% van alle Nederlanders met een lening teveel rente betaalt? Door je lening over te sluiten kun je veel overhouden!

Bespaar direct!