fbpx
Let op geld lenen kost geld

Oversluiten.nl maakt tv debuut op RTL

Ken je het televisieprogramma ”De Nieuwe Economie” al? In dit tv-programma gaat RTL Z in 5 afleveringen op zoek naar de nieuwe economie, waarbij visionairs vertellen hoe de nieuwe economie eruit gaat zien. In een speciale aflevering over het besparen op de vaste lasten is Oversluiten.nl als kennisleider te gast. Leuk dat wij onze bespaarkennis met de rest van Nederland mogen delen!

Oversluiten.nl maakt tv debuut op RTL

De aflevering werd op zondag 7 maart 2021 uitgezonden op RTL Z. Er zijn nog 2 herhalingen op maandag 8 maart 2021, om 15:30u en op woensdag 10 maart 2021, om 11:30u.

Kijk jij al naar bespaarmogelijkheden?

Veel Nederlanders zijn door corona geraakt in de portemonnee, daarom zijn ze op zoek gegaan naar manieren om te besparen. Oversluiten.nl is gespecialiseerd in het herstructureren van financiële producten zoals leningen, hypotheken en verzekeringen. Bestaande financiële producten kunnen geherstructureerd worden zodat je kan besparen op de maandlasten, de looptijd of een combinatie van beide.

Veel mensen besteden veel tijd aan het bezuinigen op dagelijkse kosten, zoals boodschappen en energie verbruik. Vaak wordt er gedacht dat er niets tot weinig valt te besparen op de financiële lasten. Door deze lasten toch een keer goed onder de loep te nemen, valt er vaak significant geld te besparen! Dit kan oplopen tot duizenden euro’s per maand, en dit maakt vanzelfsprekend een groot verschil in de maandelijkse lasten voor vele Nederlanders. De uitzending op RTL Z, waarin Oversluiten.nl als bespaar expert te gast is, gaat dieper op bovenstaand onderwerp in.

”De Nieuwe Economie”

Zoals hierboven al vermeld is De Nieuwe Economie een tv-programma, waarbij visionairs vertellen hoe de nieuwe economie eruit gaat zien. Het team van Oversluiten.nl laat tijdens de uitzending op RTL Z een kijkje nemen in de werkwijze van de organisatie en hoe de nieuwe economie er voor Oversluiten.nl uitziet. Hierin deelt Oversluiten.nl haar bespaarkennis met de rest van Nederland.

Ja, ik wil een gratis persoonlijk bespaaroverzicht