De beste rente voor jouw persoonlijke lening

Een persoonlijke lening heeft een vaste looptijd, een vaste rente en daardoor vaste maandlasten. Het actuele rentetarief op het moment dat je de lening afsluit is de rente die je tijdens de hele looptijd betaalt. Stijgt of daalt de rente? Dan heeft dit geen effect op jouw persoonlijke lening. Welke rente voor jouw persoonlijke lening geldt is afhankelijk van je individuele situatie. Daarom kijken onze kredietadviseurs naar factoren als je inkomen, dienstverband, woonsituatie, woonlasten en eventueel andere leningen.

Bereken hieronder direct je voordeel op je lening!

Benieuwd naar de actuele rente voor jouw persoonlijke lening?

Neem dan meteen contact met ons op en ontdek de beste rente voor jouw persoonlijke lening. Onze gespecialiseerde adviseurs nemen graag de tijd om je persoonlijke situatie te bekijken. Met één telefoontje of mailtje zet je de eerste stap naar besparen op je maandlasten.

Stap 1: Vul het aanvraagformulier in om je aan te melden

Vul het aanvraagformulier in om je aan te melden bij oversluiten.nl. Door het verstrekken van de juiste informatie aan onze adviseur, kunnen wij je het beste verder helpen bij het oversluiten van je lening.

Stap 2: Onze financieel adviseur zal je contacteren

Onze financieel adviseur zal je contacteren na het invullen van het aanvraagformulier. Uiteraard krijg je van ons een voorstel dat op je persoonlijke situatie is afgestemd.

Stap 3: Je ontvangt een persoonlijk voorstel voor een goedkopere lening

Je ontvangt van oversluiten.nl een persoonlijk voorstel voor een goedkopere lening. Vanzelfsprekend tegen een scherpere premie dan je nu hebt en goede voorwaarden. Wij garanderen het beste advies!

Oversluiten.nl: de online adviseur die écht meedenkt

  • Persoonlijke aandacht. We zijn dan wel een online platform, maar staan ook offline voor je klaar.
  • Tussentijds monitoren. Kan de rente lager? Ben je op een andere manier beter geholpen? Wij checken het continu.
  • Adviseurs in kredieten én hypotheken. Zit een krediet je hypotheek in de weg? Onze krediet- en hypotheekspecialisten zoeken samen naar het beste totaalvoorstel voor jou.

Wist je dat?!

80% van alle Nederlanders met een lening teveel rente betaalt? Door je lening over te sluiten kun je veel overhouden!

Bespaar direct!