Let op geld lenen kost geld

Bereken hieronder binnen 2 minuten de premie voor jouw opstalverzekering. Je kan je opstalverzekering direct online afsluiten. Vragen over deze verzekering? Het antwoord kan je vinden op onze FAQ – Klantenservice pagina.

U bent verzekerd voor plotselinge en onvoorziene schade aan uw woning. De verzekering geldt ook voor schade tijdens verbouwing of leegstand. Ook extra kosten die gemaakt moeten worden om bijvoorbeeld verdere schade te voorkomen, uw spullen veilig te stellen of noodvoorzieningen te treffen worden vergoed. Verzekerd zijn uw woning, de fundering van uw woning en zaken die vastzitten aan uw woning zoals zonwering, antennes, buitenlampen en zonnepanelen.


Standaard glasverzekering

Een glasverzekering zit bij ons standaard in de woonhuisverzekering. Schade aan of het breken van glas in de ramen/kozijnen, dakramen, deuren, serres en koepels of op de daken van je woning is dan in de meeste gevallen verzekerd.

Garantie tegen onderverzekering

Bij ons heeft u een garantie tegen onderverzekering. Dat betekent dat wij uw schadevergoeding niet verlagen als bij schade blijkt dat het verzekerde bedrag eigenlijk te laag is ten opzichte van de waarde van uw woning. Om voor deze garantie in aanmerking te komen dient u aan een aantal voorwaarden te voldoen.

  • De garantie tegen onderverzekering geldt voor 10 jaar. Om de garantie tegen onderverzekering te verlengen, stellen wij na 10 jaar de waarde van uw woning opnieuw vast. Wij vragen u daarvoor een herbouwwaardemeter in te vullen. Ontvangen wij die niet tijdig van u retour, dan vervalt uw garantie tegen onderverzekering. Het verzekerde bedrag op uw polisblad geldt dan weer als uitgangspunt bij het vaststellen van de schade.
  • Wij kunnen u ook op andere momenten vragen om opnieuw een herbouwwaardemeter in te vullen. Bijvoorbeeld na een schade of als u verhuist.

Voor sommige spullen en situaties geldt een bijzondere dekking. Bijvoorbeeld voor de tuin. Ook voor sommige kosten die u moet maken in verband met de schade heeft u recht op een vergoeding.

Bovenop de verzekerde som kunt u een vergoeding krijgen van maximaal:

Bereddingskosten: Kosten om uw spullen veilig te stellen € 35.000,-
Opruimingskosten en saneringskosten € 35.000,-
Verplichte veiligheidsmaatregelen € 35.000,-
Herstelkosten van de tuin en beplanting
(behalve schade ontstaan door: het weer, (poging tot) inbraak, (poging tot) diefstal, vandalisme).
€ 35.000,-
Extra vergoeding wanneer uw woning onbewoonbaar is
(Tijdelijke huisvesting, verlies van huurinkomsten, vervoer en opslag van uw inboedel)
€ 20.000,-
Andere noodzakelijke kosten die aantoonbaar zijn gemaakt in verband met de verzekerde schade. € 1.500,-

Onze voordelen

Online afsluiten / Geen poliskosten / Telefonisch bereikbaar / 14 Dagen bedenktijd

Online afsluiten

Doordat u zelf uw verzekering online afsluit en zelf veel online regelt kunnen wij de kosten laag houden. Door de vergevorderde automatisering kunnen wij u snel en eenvoudig van dienst zijn. U ontvangt van ons direct een bericht met uw polisvoorwaarden. Wordt uw verzekering niet direct online geaccepteerd dan houden wij u op de hoogte.
Meer informatie

Telefonisch bereikbaar

U sluit uw verzekeringen online af en u kunt veel online zelf regelen. Mocht u nog vragen hebben of er zelf niet uitkomen? Dan staat er deskundig team voor u klaar om uw vragen te beantwoorden. Onze klantenservice kent ruime openingstijden en lossen graag uw problemen op.
Meer informatie

Geen poliskosten

U betaald bij ons geen polis kosten of administratie kosten. De prijzen die wij u tonen zijn inclusief alle belastingen. U ontvangt achteraf geen verrassingen en weet direct waar u aan toe bent.
Meer informatie

14 dagen bedenktijd

Voor al onze verzekeringen geldt dat u 14 dagen bedenktijd heeft. Bent u achteraf niet tevreden over onze dienst of product? Dan kunt u kosteloos, zonder opgaaf van redenen, uw verzekering annuleren. Wij doen dan alsof uw verzekering nooit bestaan heeft.
Meer informatie

Voorwaarden

Bekijk hier de voorwaarden van onze opstalverzekering