Let op geld lenen kost geld

Schade met tegenpartij

Men spreekt van een tweezijdig ongeval wanneer er minimaal twee verkeersdeelnemers zijn betrokken bij het ongeval. Denk hierbij aan ongevallen waarbij twee auto’s met elkaar in botsing komen. Of een auto die een fietser aanrijdt.

Belangrijk is dat u ter plaatse, samen met de tegenpartij, het schadeformulier invult. Heeft u dit niet gedaan? Doe dit dan alsnog zo vlug mogelijk. Heeft u er geen meer? U kunt het schadeformulier downloaden en uitprinten. Zorg dat u deze altijd bij heeft.


Schadeformulier invullen

Vul slechts één kant (links of rechts) van het schadeformulier in. Denk ook aan de achterkant. Stuur je het per post? Stuur het dan naar het volgende adres:

Oversluiten.nl
t.a.v. Afdeling Schade
Postbus 67
5600 AB Eindhoven

Nadat jij je schade gemeld hebt zal Oversluiten.nl een schadedossier aanmaken en indien nodig contact met jou opnemen. Hier vind je een nieuw schadeformulier.

Foto’s maken

Maak foto’s van de situatie en de eventuele schade aan jouw voertuig. Stuur deze mee met het schadeformulier of voeg ze als bijlage toe via het onderstaande formulier.

Getuigen

Vermeld de gegevens van de getuige(n) op het schadeformulier. Zeker als je de situatie niet vertrouwt.

Eigen risico bij schade

Laat je de schade herstellen bij een Schadegarant of Glasgarant erkend bedrijf dan heb je geen eigen risico. Wil je de schade laten herstellen door jouw eigen garage, en deze is niet aangesloten bij Schadegarant of Glasgarant? Dan moet je rekening houden met een eigen risico van € 500,-. Via de website van Schadegarant en Glasgarant vind je eenvoudig een erkende schadehersteller bij jou in de buurt.

Motor
Bij schade aan jouw motor betaal je altijd een eigen risico van € 90,- per schadegeval. Dit geldt alleen voor schade die je claimt aan jouw eigen motor.

Schade melden

Meld een schade vervolgens zo snel mogelijk bij ons. Dat kan op de volgende manieren:

  •  Bel bij nood: 020 – 660 44 88
  •  Meld jouw schade via het onderstaande formulier