Let op geld lenen kost geld

Schade zonder tegenpartij

Een schade waarbij geen tegenpartij is betrokken wordt ook wel een eenzijdig ongeval genoemd. Bij een eenzijdig ongeval is maar één verkeersdeelnemer betrokken. Denk hierbij aan ongevallen waarbij een bestuurder tegen een boom aanrijdt of tegen een object, zoals een paaltje, boom of bankje. Ook schade veroorzaakt door uw aanhanger valt onder de categorie eenzijdig ongeval.


Schadeformulier invullen

Vul slechts één kant (links of rechts) van het schadeformulier in. Denk ook aan de achterkant. Stuur je het per post? Stuur het dan naar het volgende adres:

Oversluiten.nl
t.a.v. Afdeling Schade
Postbus 67
5600 AB Eindhoven

Nadat jij je schade gemeld hebt zal Oversluiten.nl een schadedossier aanmaken en indien nodig contact met jou opnemen. Hier vind je een nieuw schadeformulier.

Foto’s maken

Maak foto’s van de situatie en de eventuele schade aan jouw voertuig. Stuur deze mee met het schadeformulier of voeg ze als bijlage toe via het onderstaande formulier.

Eigen risico bij schade

Laat je de schade herstellen bij een Schadegarant of Glasgarant erkend bedrijf dan heb je geen eigen risico. Wil je de schade laten herstellen door jouw eigen garage, en deze is niet aangesloten bij Schadegarant of Glasgarant? Dan moet je rekening houden met een eigen risico van € 500,-. Via de website van Schadegarant en Glasgarant vind je eenvoudig een erkende schadehersteller bij jou in de buurt.

Motor
Bij schade aan jouw motor betaal je altijd een eigen risico van € 90,- per schadegeval. Dit geldt alleen voor schade die je claimt aan jouw eigen motor.

Schade melden

Meld een schade vervolgens zo snel mogelijk bij ons. Dat kan op de volgende manieren:

  •  Bel bij nood: 020 – 660 44 88
  •  Meld jouw schade via het onderstaande formulier